Goedkope koffiemachines

  • koffietheeplaza.nl

    Ruime keuze aan luxe koffiemachines of espresso apparaten op de website van Koffie Thee Plaza.

    Ruim aanbod aan merken, designs, kleuren, opties en nog veel meer.

    Geniet van een prijsvoordeel en koop uw producten online in de webshop van Koffie Thee Plaza in plaats van in fysieke winkels.

    Tevens een ruim scala koffiebonen voor de echte koffieliefhebbers. Vele merken direct uit voorraad leverbaar!

    Bezoek de website van Koffie Thee Plaza en klik hier.

  • Bren

    Ik kwam een vergelijkingssite tegen waar je een espresso apparaat kan vergelijken op basis van type, prijs en fabrikant. Vervolgens kan je (net als bijv. vergelijk.nl of kieskeurig) bij de winkel zelf bestellen. Ik vond het wel handig, heb uiteindelijk een Saeco gekocht en ben er erg blij mee! :)

  • Tweedehands Koffiemachines

    Ik heb hier een site waar je goed terecht kunt voor goedkope koffiemachines tweedehands koffiemachines

  • Johan de Vries

    Hoi, heb een nieuwe site ontdekt voor de echte koffieliefhebber. Je kunt er alle koffie artikelen vinden die online te bestellen zijn bij verschillende webshops. Op deze manier vind je altijd de laagste prijs en betaal je nooit teveel. De site is Koffiewinkeltje.com

    Hoop dat jullie hier iets aan hebben!

    groet,

    Johan

  • www.koffiemonteur.nl

    je kunt hem ook gewoon repareren bij de koffiemonteur ipv gelijk een andere te kopen :)

  • Anette

    Opzich is er niets mis om een goedkope koffiemachine of koffieautomaat te kopen? Je moet je natuurlijk wel afvragen of deze gaat voldoen aan de vraag. Wil je veel koffie kunnen serveren in korte tijd, dan gaan de meeste goedkope koffiemachines je op piekmomenten in de steek laten. Dan wordt goedkoop weer duurkoop. Het is belangrijk om de vraag af te stemmen op de behoefte. Dit kunnen professionals perfect vertellen. Dit staat volledig los van de discussie welke bonen (als je met een bonenautomaat gaat werken) je nodig hebt. Is een machine nodig in een bedrijfsmatige omgeving, dan is vaak de prijs van een kopje koffie doorslaggevend. Met koffie is het net als met wijn, dat persoonlijke smaak sterk doorweegt. Maar koop je koffie voor een hele organisatie, dan kun je zelfs aan een proeverpanel denken voordat er een besluit wordt genomen.

  • Olivier

    Als je op zoek bent naar een goedkope koffiemachine dan kan je best eerst bij Vivakoffie kijken. Zij hebben een handige espresso apparaat en gewone koffieapparaat gidsen. Zo kan je makkelijk vergelijken en reviews lezen om zo de beste keuze te maken.