zout in koffie

  • richard

    ik ooit een keer iemand gehoord die zout bij de koffie in het filter gooide.

    iemand enig idee waarom?

  • jelle fekkes

    Door middel van zout regenereerd(het water stoot kalk af)krijg je kalk vrij water.

    Advies doe dit niet te vaak. Beste oplossing bij een proffecionel koffiemachine

    stop er een waterontharder tussen kosten eenmalig 70 Euro geen last meer van Kalk. Tevens te gebruiken voor vaatwassers en wasmachines

    Vriendelijke groet,

    Jelle Fekkes

  • Chris

    Vroeger was het gebruikelijk om de koffie wat pittiger te maken met een lepeltje “buisman”.

    Buisman was eigenlijk niets anders dan een aantal minerale zouten…

    Buisman zie je eigenlijk bijna nergens meer en daarom kun je ook een snufje zout bij de koffie in het filter doen.

  • Chris

    Wat een onzinantwoord… het gaat om zout in het filter en niet om het waterreservoir!!!

  • Fred

    Zou in de koffie werd veelal gedaan in restaurants enz. Dit zorgt voor een bitter cq sterker kopje koffie met een droge afdronk!!!!!

    Om deze droge afdrong gaar net nu juist! Je krtijgt dus DORST!!!!

    Je besteld dus na de koffie nog een frisdrank……… Winst!!!!

    FRED

  • Frank

    :SOh jongens, wat een onzinverhalen……..

    Ik zal ook eens een gokje wagen: smaakversterkend!

    Enne buisman: gebrande suiker! Eveneens smaakversterkend!

    >:D<

  • Otto Weber

    Hè hè , eindelijk een echt antwoord waar je wat aan hebt, inplaats van “ze zeggen”.